dimecres, 6 de novembre del 2013

Per fi...

Per fi una tarda a casa amb l'ordinador per a mi sola, o no, ja veurem quan arribin els meus fills. Aquests dos mesos sempre son mogudets, cal recuperar el ritme i tothom necessita coses urgents i al moment. Sovint l'energia s'esgota i cal deixar algunes coses aparcades per un altre moment. Aquest cop li ha tocat al blog. He anat fent una mica de feina, i he anat buscant per la xarxa alguns blogs que fossin interessants i que mereixin, segons el meu criteri, un premi. Els premis sobretot ens ajuden a mantenir una mica més viva  la flama
d'aquests espais virtuals, on aboquem temps, esforços i il·lusions per compartir quelcom que ens agrada amb algú i saber que aquest algú existeix és fonamental.

Som-hi doncs:

http://encenentlaimaginacio.blogspot.com.es/ un blog que he descobert pel facebook. Vaig quedar totalment enganxada a ell després de llegir la teoria de les peces soltes (http://encenentlaimaginacio.blogspot.com.es/2013/10/la-teoria-de-les-peces-soltes.html).

http://diaadia.escolacongresindians.com/ un blog que descriu un model d'escola molt interessant, on hi cap tota la comunitat educativa: els nens, les families i els mestres.

http://ferdemestres.blogspot.com.es/ un recull de recursos gairebé infinit.

http://raconssomniscolors.blogspot.com.es/ un blog personal i http://unpolsimdesal.blogspot.com.es/ un blog de mestre de la mateixa persona senzills i propers.


5 comentaris:

  1. Sílvia,
    Moltes felicitats per aquest premi que ha arribat al teu blog.
    Gràcies per pensar en fer de Mestres a l'hora de repartir-lo, el recullo molt agraïda i aprofito a felicitar a la resta de blogs premiats.
    Ara mateix actualitzo l'entrada!
    Petonets
    Carme

    ResponElimina
  2. Moltíssimes gràcies! Doblement agraïda per pensar en els meus dos blocs. Sobretot en raconssomniscolors, que, tal com dius, és un bloc més personal, petit i poc conegut. És el primer premi que li arriba i estic contentíssima. Últimament el tinc una mica abandonat per manca de temps, però espero ben aviat poder publicar-hi alguna coseta.
    No coneixia el teu bloc. Ara mateix vaig a fer-hi una passejada.
    Una forta abraçada Sílvia!

    ResponElimina
  3. Moltes gràcies per enviar-me el premi! No calia noia! No me'l mereixo! Ah calla... no... veig que no me l'has enviat pas...

    ResponElimina
  4. Mil gràcies per aquest premi, però sobretot per aquestes paraules tan boniques que ens dediques!
    I felicitats per la feina feta!

    ResponElimina
  5. Bones festes i que l'any nou ens ajudi a veure possibilitats en tot allò que ara són obstacles. Feliç any 2014!
    Petonets nadalencs
    Carme

    ResponElimina

La millor versió de tú

A vegades llegeixes textos que et diuen coses que  ressonen  dins teu i els guardes. Al llarg de la vida els retrobes i prenen més sentit en...