diumenge, 3 de juny del 2012

Premis liebster blog...

Com podeu veure, amb el "subidon" del premi m'he permès un nou "look" i he canviat l'aparença una mica "retro" anys seixanta per aquesta més "kitsch". Tan és, els colors sempre hi son, cridaners o suaus ens fan conèixer el mon, gaudir-lo amb plenitud i estimar-lo, ens fan viure experiències a partir dels sentits que desperten moments inolvidables.

Però ja n'hi ha prou de tant donar voltes, toca premiar cinc blogs favorits per correspondre com cal al amable gest d'estació de servei.  He decidit no donar-li masses voltes i fer allò que el cor et demana sense fer passar tota la informació pel cevell, això sempre alenteix el procés i no garantitza millors resultats.La primera impressió acostuma a ser la bona, encara que no serveixi per prendre decisions, estableix un feeling (avui em venen al cap moltes paraules que fem servir a la nostra parla informal "entre comillas" i que pertanyen a d'altres llengües, això també deu ser per la globalització!) especial que ho fa tot més senzill.

Ja  hi som, un altre cop donant voltes, anem als premis (es per donar-li una mica d'emoció):

El primer premi es per Petons amb gust un blog de cuina força personal que recull alguna cosa més que receptes i pertany a la persona que em va acostar al mon dels blogs fins caure-hi de quatre potes.

Un altre es per un blog de fotografia que va ser dels primers que vaig conèixer, precisament buscant fotografies de colors pel fotolog, abans que el substituíssim pel facebook, i m'hi vaig quedar enganxada: Montse, una mica de tot.

Amb aquest hem salto una de les bases però per poc, té algun seguidor de més, es diu procoleccionismo, hi podeu trobar tot tipus de col·leccions fins i tot de les més estranyes.  

El següent està dedicat a l'ensenyament i es diu Des de l'escola, es de l'autor del llibre "L'educació lenta", Joan Domènech, ara en època de crisi en que l'educació rep mals tractes molt sovint, la seva mirada serena i sovint esperançada és encoratjadora.

I per acabar hem costa triar entre tot un seguit de blogs que visito sovint o de tant en tant per trobar noves idees, cançons, treballs,... però finalment serà per... Jugar i jugar, educació, joc, estètica, lectures,...

Les bases són:
1.- copiar i enganxar el logo del premi al bloc, i enllaçar al blocaire que t’ho ha atorgat.
2.- nomenar als teus 5 blocs favorits (han de tenir menys de 200 seguidors) i deixar un breu comentari en els seus blocs per fer-los saber que han rebut el guardó.
3.- demanar i esperar que aquests blocaires passin el guardó a altres 5 blocs.




La millor versió de tú

A vegades llegeixes textos que et diuen coses que  ressonen  dins teu i els guardes. Al llarg de la vida els retrobes i prenen més sentit en...